top of page

Meer dan 36 jaar ervaring
staat voor u klaar

Van ervaringsdeskundige tot eerste aanspreekpunt

Bij mij rekent u op een ervaren coach die de vereiste studies heeft doorlopen. Als ervaringsdeskundige (ADHD en ASS) weet ik echter als geen ander dat de praktijk minstens even zwaar doorweegt. Elk gezin en elk kind heeft namelijk een unieke aanpak nodig. Aan bandwerk doe ik niet mee en met ruim 36 jaar ervaring garandeer ik coaching op maat van het gezin en het kind.

original-7.jpg

Studies

Ik heb een flinke portie theoretische kennis op zak, met onder meer een diploma als kindercoach-opvoedcoach en studies als praktische psychologie. Ik werk dan ook met de toelating van de psychologencommissie. Daarnaast volgde ik verschillende trainingen en studies waarbij ik mij specialiseerde in ADHD en ASS.

Ervaringsdeskundige

Als mama van vier kinderen en trotse oma van vijf kleinkinderen weet ik hoe het is om kinderen groot te zien worden en daarbij tegen problemen aan te lopen. Als ervaringsdeskundige (ADHD en ASS) heb ik zelf vele waters doorzwommen. Natuurlijk staat uw kind centraal, maar als ervaringsdeskundige kan ik mij heel goed in uw schoenen verplaatsen. Ik benadruk dan ook altijd dat niet alleen kinderen bij mij terechtkunnen, maar ook ouders. Daarom voorzie ik wekelijkse communicatie met de ouders.

afbeelding1.png

Eerder was ik uitbater van een kinderopvang onder toezicht van Kind en Gezin en in 2010 opende ik mijn zelfstandige praktijk aan de kust. In 2020, het jaar waarin de coronacrisis een bres sloeg in de mentale weerbaarheid van veel kinderen, opende ik mijn praktijk in Aalst. Het was vaak nodig om creatief aan de slag te gaan, met onder meer coaching via videogesprekken, maar het bewijst dat er altijd een passende oplossing is.

original-2.jpg

Werkervaring

Benieuwd of ik kan helpen? Bellen of mailen verplicht u tot niets.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

bottom of page